Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Köszöntöm a honlapomon!

Kovács Tamás vagyok, Győr Megyei Jogú Város önkormányzati képviselője.
Köszönöm, hogy ellátogatott weboldalamra. Ez a honlap azzal a céllal jött létre, hogy folyamatosan tájékoztassam Önöket a városrészben folyó fejlesztésekről, tervekről, illetve továbbra is várom ötleteiket, megoldandó problémáikat, észrevételeiket. Hiszek benne, hogy csak közösen tudjuk városunkat, városrészünket szebbé, élhetőbbé tenni.

Tel: 30/9970401
Email: kovacstamas9@freemail.hu


Köszönet

Köszönet minden civilnek és nem civilnek akik segítették a hó fogságába került autósokat a megye útjain. Összefogásuk, emberségük példaértékű.Új térelválasztó

A Kovács Margit Iskola új térelválasztó ajtóval gazdagodott, végre lecseréltük a régi, több mint 20 éves harmónikaajtót. A beruházás anyagi hátterét Borsi Róbert képviselőtársammal biztosítottuk.


Térfigyelő kamerák

A győri önkormányzat 2008-tól folyamatosan építi ki a megyeszékhelyen a térfigyelő kamerarendszert, a képviselő-testület minden évben jelentős összeget szavaz meg ennek bővítésére. A tavalyi évben is 10 új kamera került ki a városban. Marcalváros I. területén jelenleg már 4 kamera figyeli az itt élők biztonságát. Amennyiben tud olyan helyet ahova érdemes lenne újabb kamerát kihelyezni, kérem jelezze.


Erzsébet ligeti óvoda

Pályázat óvodai fejlesztésre. Győr Megyei Jogú Város Közgyűlése az „Épületenergetikai fejlesztések az Erzsébet ligeti Óvodában” című projekt megvalósításhoz szükséges saját forrás biztosításával előzetesen egyetért. Sikeres pályázat (a KEOP forrásból nyújtott támogatás elnyerése) esetén kötelezettséget vállal maximum 24.000.000 Ft saját forrás biztosítására és az utófinanszírozásból adódó költségek megelőlegezésére a 2013-14. évi költségvetés terhére.


Szemetesedények

A városrész tisztasága érdekében folytatódott az új szemetesedények kihelyezése. Idén 30 új edény került ki a közterületekre. Amennyiben ötlete van, hogy hol lenne szükség újabbak kihelyezésére, kérem jelezzék és felveszem a jövő évi kihelyezések címlistájára.


Marcalvárosi aluljáró

Megszépült a marcalvárosi aluljáró. Több képzőművész, óvodások és iskolások álmodták újra Magyarország növényeit, madarait, királyait, hőseit, mondáit, meséit. A felújításnál nem csupán az esztétika, de az időtállóság is fontos szerepet játszott. Kicserélték a vízelvezető rácsokat, az óratorony körüli területet megújították, a veszélyes, letört lépcsőfokokat, illetve a burkolatot kijavították, a jövőben pedig a korlátokat renoválják.Sportpálya az óvodában

A Marcalvárosi Közoktatási Főigazgatóság tagintézményében megvalósult beruházás az összefogás erejének újabb jó példája. A műfüves sportpálya átadásán Szegediné Bozzay Katalin főigazgató elmondta, a négymillió forintos költségből létrejött létesítményhez a forrást egyrészt a KovácsMargit Óvoda Gyermekeiért Alapítvány biztosította, másrészt pedig Kovács Tamás és Borsi Róbert képviselők révén részesültek önkormányzati támogatásban.
Tihanyi Árpád út 77

A Tihanyi Árpád út 77. számú ház mögötti zöldterület járdával, pihenőpadokkal újult meg.

Szent Imre úti játszótér

A Szent Imre út 49-53-ból kerestek meg a szülők, hogy jó lenne egy kisebb játszótér a közelükbe, mivel nagyon sok kisgyermek lakik a házsorban. A nyáron el is készült egy kicsi játszótér, csúszdával, hintával, homokozóval. Jó szórakozást!!!Nyílászárók cseréje a Kölcsey iskolában

A Nádorvárosi Közoktatási Főigazgatóság Kölcsey Ferenc Általános Iskolájában közel hatmillió forintból cserélték ki a régi épület ablakainak az utcafrontra eső részét – több mint hatvan nyílászárót –, amelyek kiszűrik az utcáról érkező zajokat és hozzájárulnak az épület gazdaságosabb üzemeltetéséhez is.
Kerékpárút

A Szent Imre út 60. számú „növérszálló” mellett található kerékpárút balesetveszélyes volta miatt felújításra került teljes szakaszában.