Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Köszöntöm a honlapomon!

Kovács Tamás vagyok, Győr Megyei Jogú Város önkormányzati képviselője.
Köszönöm, hogy ellátogatott weboldalamra. Ez a honlap azzal a céllal jött létre, hogy folyamatosan tájékoztassam Önöket a városrészben folyó fejlesztésekről, tervekről, illetve továbbra is várom ötleteiket, megoldandó problémáikat, észrevételeiket. Hiszek benne, hogy csak közösen tudjuk városunkat, városrészünket szebbé, élhetőbbé tenni.

Tel: 30/9970401
Email: kovacstamas9@freemail.hu


Szemetesedények

A városrész tisztasága érdekében folytatódott az új szemetesedények kihelyezése. Idén 30 új edény került ki a közterületekre. Amennyiben ötlete van, hogy hol lenne szükség újabbak kihelyezésére, kérem jelezzék és felveszem a jövő évi kihelyezések címlistájára.


Marcalvárosi aluljáró

Megszépült a marcalvárosi aluljáró. Több képzőművész, óvodások és iskolások álmodták újra Magyarország növényeit, madarait, királyait, hőseit, mondáit, meséit. A felújításnál nem csupán az esztétika, de az időtállóság is fontos szerepet játszott. Kicserélték a vízelvezető rácsokat, az óratorony körüli területet megújították, a veszélyes, letört lépcsőfokokat, illetve a burkolatot kijavították, a jövőben pedig a korlátokat renoválják.Sportpálya az óvodában

A Marcalvárosi Közoktatási Főigazgatóság tagintézményében megvalósult beruházás az összefogás erejének újabb jó példája. A műfüves sportpálya átadásán Szegediné Bozzay Katalin főigazgató elmondta, a négymillió forintos költségből létrejött létesítményhez a forrást egyrészt a KovácsMargit Óvoda Gyermekeiért Alapítvány biztosította, másrészt pedig Kovács Tamás és Borsi Róbert képviselők révén részesültek önkormányzati támogatásban.
Tihanyi Árpád út 77

A Tihanyi Árpád út 77. számú ház mögötti zöldterület járdával, pihenőpadokkal újult meg.

Szent Imre úti játszótér

A Szent Imre út 49-53-ból kerestek meg a szülők, hogy jó lenne egy kisebb játszótér a közelükbe, mivel nagyon sok kisgyermek lakik a házsorban. A nyáron el is készült egy kicsi játszótér, csúszdával, hintával, homokozóval. Jó szórakozást!!!Nyílászárók cseréje a Kölcsey iskolában

A Nádorvárosi Közoktatási Főigazgatóság Kölcsey Ferenc Általános Iskolájában közel hatmillió forintból cserélték ki a régi épület ablakainak az utcafrontra eső részét – több mint hatvan nyílászárót –, amelyek kiszűrik az utcáról érkező zajokat és hozzájárulnak az épület gazdaságosabb üzemeltetéséhez is.
Kerékpárút

A Szent Imre út 60. számú „növérszálló” mellett található kerékpárút balesetveszélyes volta miatt felújításra került teljes szakaszában.
Világítás korszerűsítés

A városban megvalósuló közvilágítás korszerűsítés során 3000 helyen cserélnek lámpatesteket, melyek jóval nagyobb megvilágítást adnak és energiatakarékosabbak is, ami szintén fontos szempont volt. Ebből városrészünkben több mint 150 helyen cserélték ki a közvilágítási lámpatesteket, részben járdák, parkok, szervizutak mellett, s ezzel sok helyen 20-30 éves lámpák kicserélése történt meg.
"Panelprogram"

Az elmúlt évben több lépcsőház is megújult a „Panelprogram” keretében. Az önkormányzat közel 200 millió forinttal támogatta a programot a városrészben.
Nővérszálló kerítés

A Szent Imre út 60. szám alatt található „nővérszálló” kerítése a városrész csúfsága volt évekig. A Győr-Szol és a Megyei Oktató Kórház összefogásában idén felújítottuk a kerítést és az udvar rendbetétele is megtörtént.Erzsébet-liget 1.

Az Erzsébet liget azon részein ahol a járdák összeköttetése
nem volt kialakítva, nehezítve a gyalogosok közlekedését, új
gyalogjárdákat építettünk ki.