Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Köszöntöm a honlapomon!

Kovács Tamás vagyok, Győr Megyei Jogú Város önkormányzati képviselője.
Köszönöm, hogy ellátogatott weboldalamra. Ez a honlap azzal a céllal jött létre, hogy folyamatosan tájékoztassam Önöket a városrészben folyó fejlesztésekről, tervekről, illetve továbbra is várom ötleteiket, megoldandó problémáikat, észrevételeiket. Hiszek benne, hogy csak közösen tudjuk városunkat, városrészünket szebbé, élhetőbbé tenni.

Tel: 30/9970401
Email: kovacstamas9@freemail.hu


Tihanyi Árpád út 77

A Tihanyi Árpád út 77. számú ház mögötti zöldterület járdával, pihenőpadokkal újult meg.

Szent Imre úti játszótér

A Szent Imre út 49-53-ból kerestek meg a szülők, hogy jó lenne egy kisebb játszótér a közelükbe, mivel nagyon sok kisgyermek lakik a házsorban. A nyáron el is készült egy kicsi játszótér, csúszdával, hintával, homokozóval. Jó szórakozást!!!Nyílászárók cseréje a Kölcsey iskolában

A Nádorvárosi Közoktatási Főigazgatóság Kölcsey Ferenc Általános Iskolájában közel hatmillió forintból cserélték ki a régi épület ablakainak az utcafrontra eső részét – több mint hatvan nyílászárót –, amelyek kiszűrik az utcáról érkező zajokat és hozzájárulnak az épület gazdaságosabb üzemeltetéséhez is.
Kerékpárút

A Szent Imre út 60. számú „növérszálló” mellett található kerékpárút balesetveszélyes volta miatt felújításra került teljes szakaszában.
Világítás korszerűsítés

A városban megvalósuló közvilágítás korszerűsítés során 3000 helyen cserélnek lámpatesteket, melyek jóval nagyobb megvilágítást adnak és energiatakarékosabbak is, ami szintén fontos szempont volt. Ebből városrészünkben több mint 150 helyen cserélték ki a közvilágítási lámpatesteket, részben járdák, parkok, szervizutak mellett, s ezzel sok helyen 20-30 éves lámpák kicserélése történt meg.
"Panelprogram"

Az elmúlt évben több lépcsőház is megújult a „Panelprogram” keretében. Az önkormányzat közel 200 millió forinttal támogatta a programot a városrészben.
Nővérszálló kerítés

A Szent Imre út 60. szám alatt található „nővérszálló” kerítése a városrész csúfsága volt évekig. A Győr-Szol és a Megyei Oktató Kórház összefogásában idén felújítottuk a kerítést és az udvar rendbetétele is megtörtént.Erzsébet-liget 1.

Az Erzsébet liget azon részein ahol a járdák összeköttetése
nem volt kialakítva, nehezítve a gyalogosok közlekedését, új
gyalogjárdákat építettünk ki.