Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó



Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Köszöntöm a honlapomon!

Kovács Tamás vagyok, Győr Megyei Jogú Város önkormányzati képviselője.
Köszönöm, hogy ellátogatott weboldalamra. Ez a honlap azzal a céllal jött létre, hogy folyamatosan tájékoztassam Önöket a városrészben folyó fejlesztésekről, tervekről, illetve továbbra is várom ötleteiket, megoldandó problémáikat, észrevételeiket. Hiszek benne, hogy csak közösen tudjuk városunkat, városrészünket szebbé, élhetőbbé tenni.

Tel: 30/9970401
Email: kovacstamas9@freemail.hu


Világítás korszerűsítés

A városban megvalósuló közvilágítás korszerűsítés során 3000 helyen cserélnek lámpatesteket, melyek jóval nagyobb megvilágítást adnak és energiatakarékosabbak is, ami szintén fontos szempont volt. Ebből városrészünkben több mint 150 helyen cserélték ki a közvilágítási lámpatesteket, részben járdák, parkok, szervizutak mellett, s ezzel sok helyen 20-30 éves lámpák kicserélése történt meg.












"Panelprogram"

Az elmúlt évben több lépcsőház is megújult a „Panelprogram” keretében. Az önkormányzat közel 200 millió forinttal támogatta a programot a városrészben.
















Nővérszálló kerítés

A Szent Imre út 60. szám alatt található „nővérszálló” kerítése a városrész csúfsága volt évekig. A Győr-Szol és a Megyei Oktató Kórház összefogásában idén felújítottuk a kerítést és az udvar rendbetétele is megtörtént.











Erzsébet-liget 1.

Az Erzsébet liget azon részein ahol a járdák összeköttetése
nem volt kialakítva, nehezítve a gyalogosok közlekedését, új
gyalogjárdákat építettünk ki.