Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Köszöntöm a honlapomon!

Kovács Tamás vagyok, Győr Megyei Jogú Város önkormányzati képviselője.
Köszönöm, hogy ellátogatott weboldalamra. Ez a honlap azzal a céllal jött létre, hogy folyamatosan tájékoztassam Önöket a városrészben folyó fejlesztésekről, tervekről, illetve továbbra is várom ötleteiket, megoldandó problémáikat, észrevételeiket. Hiszek benne, hogy csak közösen tudjuk városunkat, városrészünket szebbé, élhetőbbé tenni.

Tel: 30/9970401
Email: kovacstamas9@freemail.hu


Cuha utca szelektív sziget

A Cuha utcai szelektív szigeten az edények köré egy esztétikus kerítés került, mely elválasztja a szigetet a játszótértől.

Lajta út 2. járda

Az elmúlt években a Lajta út páratlan oldalán újultak meg a járdák, most az első szakasz készült el a páros oldalon.
Folytatjuk!
Fogadóóra

A szokásos év végi fogadóórát sajnos a járványhelyzet miatt idén nem tudjuk megtartani, de a megszokot módon továbbra is várom kérdéseiket, észrevételeiket.
Tel:309970401
Email:kovacstamas9@freemail.hu


Szelektív hulladékgyűjtő szigetek

Marcalvárosban a Cuha, Répce és az Ikva utca déli végén is földbe süllyesztett szelektív szigetek lettek telepítve és a megmaradt felszíni gyűjtők cseréje is megkezdődött a korábbinál praktikusabb, harang alakú edényekre.
Vigyázzunk közösen a tisztaságra, környezetünkre!


Erzsébet liget szépítése

A park középső részét újítottuk meg idén. Új járda, kiülők, növényzet rendezése. Folytatjuk. 🌳Szent Imre út felújítása

Egy régóta várt fejlesztés valósult meg városrészünkben, mely hatalmas átmenő forgalma miatt fontos része a város közlekedésének. Megújult a Szent Imre út aszfaltburkolata a Magyar utca és Vasvári Pál út között mintegy 370 méter hosszon. A közel 40 éves burkolat aszfaltrétegeit eltávolították és új rétegeket kapott. Kicserélték a csatornafedeleket és nagyobb kapacitású víznyelőket építettek a régiek helyett, a kereszteződésekben a járdakapcsolatokat átépítették akadálymentessé. Folytatjuk! 🚙


Kutyafuttató bővítése

A bővítés után, immár közel 800 m2-es lett az Ikva út végén kialakított kutyafuttató. Padokkal, játékokkal, napos időben árnyas részekkel várja a kutyásokat a játszótér. A bővítést Rózsavölgyi László képvielőtársammal kezdeményeztük.
Figyeljünk kis kedvenceinkre és a felelős állattartásra. 🐕🦺


Petz Lajos parkoló

Elkészült a kórház mellett épült, Petz Lajosról elnevezett parkolólemez, melyen összesen 359 autó fér el. A beruházást az állam a Modern Városok Program keretében több mint 2 milliárd forinttal támogatta. A fejlesztéssel a kórházba látogatók parkolásának könnyítése, illetve a szomszédos utcák tehermentesítése is cél volt.


Kórház liget

Győr tovább bővült egy kis ligettel a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház bejárata előtt. Ma adtuk át a megújult közel 800 négyzetméteres területet, ahol új járda épült, pihenőpadok, hulladékgyűjtő edények lettek kihelyezve és több fa is elültetésre került. Vigyázzunk környezetünkre!


Nádas Ernő út világítás

Ilyen volt, ilyen lett. Megdupláztuk a fényerőt a Nádas Ernő utcában. Köszönöm az Útkezelő Szervezetnek a segítséget.

Kovács Margit Iskola

Megújult a Kovács Margit iskola tornaterme, amely korszerű sportburkolatot kapott, ezzel régi vágya teljesült az intézménynek. A teljes beruházás összértéke bruttó 37 millió forint volt, amihez az önkormányzat is hozzájárult.