Bejelentkezs
Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

Köszöntöm a honlapomon!

Kovács Tamás vagyok, Gyõr Megyei Jogú Város önkormányzati képviselõje.
Köszönöm, hogy ellátogatott weboldalamra. Ez a honlap azzal a céllal jött létre, hogy folyamatosan tájékoztassam Önöket a városrészben folyó fejlesztésekrõl, tervekrõl, illetve továbbra is várom ötleteiket, megoldandó problémáikat, észrevételeiket. Hiszek benne, hogy csak közösen tudjuk városunkat, városrészünket szebbé, élhetõbbé tenni.

Tel: 30/9970401
Email: kovacstamas9@freemail.hu


Cuha utca szelektív sziget

A Cuha utcai szelektív szigeten az edények köré egy esztétikus kerítés került, mely elválasztja a szigetet a játszótértõl.

Lajta út 2. járda

Az elmúlt években a Lajta út páratlan oldalán újultak meg a járdák, most az elsõ szakasz készült el a páros oldalon.
Folytatjuk!
Fogadóóra

A szokásos év végi fogadóórát sajnos a járványhelyzet miatt idén nem tudjuk megtartani, de a megszokot módon továbbra is várom kérdéseiket, észrevételeiket.
Tel:309970401
Email:kovacstamas9@freemail.hu


Szelektív hulladékgyûjtõ szigetek

Marcalvárosban a Cuha, Répce és az Ikva utca déli végén is földbe süllyesztett szelektív szigetek lettek telepítve és a megmaradt felszíni gyûjtõk cseréje is megkezdõdött a korábbinál praktikusabb, harang alakú edényekre.
Vigyázzunk közösen a tisztaságra, környezetünkre!


Erzsébet liget szépítése

A park középsõ részét újítottuk meg idén. Új járda, kiülõk, növényzet rendezése. Folytatjuk. 🌳Szent Imre út felújítása

Egy régóta várt fejlesztés valósult meg városrészünkben, mely hatalmas átmenõ forgalma miatt fontos része a város közlekedésének. Megújult a Szent Imre út aszfaltburkolata a Magyar utca és Vasvári Pál út között mintegy 370 méter hosszon. A közel 40 éves burkolat aszfaltrétegeit eltávolították és új rétegeket kapott. Kicserélték a csatornafedeleket és nagyobb kapacitású víznyelõket építettek a régiek helyett, a keresztezõdésekben a járdakapcsolatokat átépítették akadálymentessé. Folytatjuk! 🚙


Kutyafuttató bõvítése

A bõvítés után, immár közel 800 m2-es lett az Ikva út végén kialakított kutyafuttató. Padokkal, játékokkal, napos idõben árnyas részekkel várja a kutyásokat a játszótér. A bõvítést Rózsavölgyi László képvielõtársammal kezdeményeztük.
Figyeljünk kis kedvenceinkre és a felelõs állattartásra. 🐕🦺


Petz Lajos parkoló

Elkészült a kórház mellett épült, Petz Lajosról elnevezett parkolólemez, melyen összesen 359 autó fér el. A beruházást az állam a Modern Városok Program keretében több mint 2 milliárd forinttal támogatta. A fejlesztéssel a kórházba látogatók parkolásának könnyítése, illetve a szomszédos utcák tehermentesítése is cél volt.


Kórház liget

Gyõr tovább bõvült egy kis ligettel a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház bejárata elõtt. Ma adtuk át a megújult közel 800 négyzetméteres területet, ahol új járda épült, pihenõpadok, hulladékgyûjtõ edények lettek kihelyezve és több fa is elültetésre került. Vigyázzunk környezetünkre!


Nádas Ernõ út világítás

Ilyen volt, ilyen lett. Megdupláztuk a fényerõt a Nádas Ernõ utcában. Köszönöm az Útkezelõ Szervezetnek a segítséget.

Kovács Margit Iskola

Megújult a Kovács Margit iskola tornaterme, amely korszerû sportburkolatot kapott, ezzel régi vágya teljesült az intézménynek. A teljes beruházás összértéke bruttó 37 millió forint volt, amihez az önkormányzat is hozzájárult.