Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Ajánlások

Kocsis Rozi, Vaskakas Bábszínház Igazgatója:

– Kovács Tamás a barátom. Épp ezért nehéz elfogultság nélkül írni róla. A mi barátságunkat nem gyermekkori nosztalgia tartja életben, hisz felnőttként akadtunk össze munkánk során. Ő képviselő volt, Kulturális Bizottsági tag, s az keltette fel figyelmemet, hogy Őt igazán, őszintén érdekli a Vaskakas Bábszínház tevékenysége, a néző gyerekek reakciói, a bábművészek munkája. Minden bemutatónkat végig követte velünk, alkotókkal, s a nézőtéren ülőkkel... Segített elfogadottá tenni ezt a Győrben akkor még nem túl népszerű színházi műfajt... Ennek már sok-sok éve... De Tamás azóta is segít. Tudom, szerényen azt mondaná, neki ez a kötelessége, hogy ezért nem jár köszönő szó, dicséret, de én mégis hadd köszönjem meg,hogy hitt bennünk, hogy támogatta az ötleteinket. És még egyet tudni kell, Kovács Tamás nélkül nem lenne az idén már hetedszer megrendezett Győrkőcfesztivál, amelynek kezdete óta aktív "kétkezi" résztvevője. Ezt is köszönöm, nagyon! Meg persze a barátságát, mellyel szerencsére engem is kitüntet.

Szegediné Bozzay Katalin, a Marcalvárosi Főigazgatóság főigazgatója:

– Kovács Tamás képviselő úr Marcalváros I. elismert személyisége. Szociálisan érzékeny, empatikus, fáradhatatlan, az intézmények és a lakókörnyezet igényeire érzékenyen reagáló ember. A Marcalvárosi Főigazgatóság oktatási-kulturális intézményeit napi rendszerességgel látogatja, ezáltal jól belelát az itt élő emberek életébe is. Támogatása által az óvodák és iskolák sokat szépültek, gyarapodtak. A gyermekek kikapcsolódását szolgáló programok lelkes segítője. Gyermekszeretetét, szakmai tudását az óvodások, iskolások szeretetükkel viszonozzák. Közéleti és pedagógiai tevékenysége alapján a fiatalok példaképe lehet. Odafigyel a családok szociális helyzetére is és lehetőségei szerint segíti őket. Körzetében mindenki bizalommal fordulhat hozzá.

Hartainé Veszprémi Edit osztályvezető ápoló, Egyesített Egészségügyi és Szociális Intézmény Győr –Cuha utcai Idősek Otthona:

– A képviselő úr évek óta támogatja a Cuha utcai Idősek Otthonát. Az évek során nagyon jó kapcsolatot alakítottunk ki egymással, rendszeresen érdeklődik, milyen terveink, programjaink vannak az adott évben és mivel tud bennünket támogatni. Sokat tesz azért, hogy intézményünk még otthonosabbá váljon. Nagy segítségünkre volt udvarunk akadálymentesítésében, mellyel idős ellátottaink mindennapjait könnyítette meg. Ellátottaink tavasztól őszig szívesen tartózkodnak az udvaron, komfortérzetük növeléséhez a tavalyi évben a képviselői támogatásból kényelmes kerti bútorokat tudtunk vásárolni. Neki köszönhetjük az udvarunkon felállított kerti sütőt, digitális fényképezőgépet, DVD-lejátszót,melylyel hozzájárult ahhoz, hogy lakóink mindennapjai még vidámabbá és színesebbé válhassanak.

Borbély Julianna, a Mesevár Óvoda vezetője:

– "Örülök, hogy óvodánkat, a gyermekek érdekeit szolgáló munkánkat olyan képviselő segíti és támogatja, aki jól ismeri nehézségeinket. Tamás, időt, fáradtságot nem ismerve megoldást keres, hogy a tornaszoba kifestéséhez legyen festék, hogy a gyermekprogramok minél sikeresebbek legyenek, hogy kellő mennyiségű fejlesztőjáték álljon a gyermekek rendelkezésére. Óvodánk Kovács Tamás személyében egy agilis, a gyermekek érdekeit jól ismerő és képviselő partnerre talált. Segítségére a városrészben található többi intézmény is számíthat. Kívánom valamennyiünknek, hogy a jövőben is fordulhassonk hozzá."