Bejelentkezs
Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse
Ajánlások

Kocsis Rozi, Vaskakas Bábszínház Igazgatója:

– Kovács Tamás a barátom. Épp ezért nehéz elfogultság nélkül írni róla. A mi barátságunkat nem gyermekkori nosztalgia tartja életben, hisz felnõttként akadtunk össze munkánk során. Õ képviselõ volt, Kulturális Bizottsági tag, s az keltette fel figyelmemet, hogy Õt igazán, õszintén érdekli a Vaskakas Bábszínház tevékenysége, a nézõ gyerekek reakciói, a bábmûvészek munkája. Minden bemutatónkat végig követte velünk, alkotókkal, s a nézõtéren ülõkkel... Segített elfogadottá tenni ezt a Gyõrben akkor még nem túl népszerû színházi mûfajt... Ennek már sok-sok éve... De Tamás azóta is segít. Tudom, szerényen azt mondaná, neki ez a kötelessége, hogy ezért nem jár köszönõ szó, dicséret, de én mégis hadd köszönjem meg,hogy hitt bennünk, hogy támogatta az ötleteinket. És még egyet tudni kell, Kovács Tamás nélkül nem lenne az idén már hetedszer megrendezett Gyõrkõcfesztivál, amelynek kezdete óta aktív "kétkezi" résztvevõje. Ezt is köszönöm, nagyon! Meg persze a barátságát, mellyel szerencsére engem is kitüntet.

Szegediné Bozzay Katalin, a Marcalvárosi Fõigazgatóság fõigazgatója:

– Kovács Tamás képviselõ úr Marcalváros I. elismert személyisége. Szociálisan érzékeny, empatikus, fáradhatatlan, az intézmények és a lakókörnyezet igényeire érzékenyen reagáló ember. A Marcalvárosi Fõigazgatóság oktatási-kulturális intézményeit napi rendszerességgel látogatja, ezáltal jól belelát az itt élõ emberek életébe is. Támogatása által az óvodák és iskolák sokat szépültek, gyarapodtak. A gyermekek kikapcsolódását szolgáló programok lelkes segítõje. Gyermekszeretetét, szakmai tudását az óvodások, iskolások szeretetükkel viszonozzák. Közéleti és pedagógiai tevékenysége alapján a fiatalok példaképe lehet. Odafigyel a családok szociális helyzetére is és lehetõségei szerint segíti õket. Körzetében mindenki bizalommal fordulhat hozzá.

Hartainé Veszprémi Edit osztályvezetõ ápoló, Egyesített Egészségügyi és Szociális Intézmény Gyõr –Cuha utcai Idõsek Otthona:

– A képviselõ úr évek óta támogatja a Cuha utcai Idõsek Otthonát. Az évek során nagyon jó kapcsolatot alakítottunk ki egymással, rendszeresen érdeklõdik, milyen terveink, programjaink vannak az adott évben és mivel tud bennünket támogatni. Sokat tesz azért, hogy intézményünk még otthonosabbá váljon. Nagy segítségünkre volt udvarunk akadálymentesítésében, mellyel idõs ellátottaink mindennapjait könnyítette meg. Ellátottaink tavasztól õszig szívesen tartózkodnak az udvaron, komfortérzetük növeléséhez a tavalyi évben a képviselõi támogatásból kényelmes kerti bútorokat tudtunk vásárolni. Neki köszönhetjük az udvarunkon felállított kerti sütõt, digitális fényképezõgépet, DVD-lejátszót,melylyel hozzájárult ahhoz, hogy lakóink mindennapjai még vidámabbá és színesebbé válhassanak.

Borbély Julianna, a Mesevár Óvoda vezetõje:

– "Örülök, hogy óvodánkat, a gyermekek érdekeit szolgáló munkánkat olyan képviselõ segíti és támogatja, aki jól ismeri nehézségeinket. Tamás, idõt, fáradtságot nem ismerve megoldást keres, hogy a tornaszoba kifestéséhez legyen festék, hogy a gyermekprogramok minél sikeresebbek legyenek, hogy kellõ mennyiségû fejlesztõjáték álljon a gyermekek rendelkezésére. Óvodánk Kovács Tamás személyében egy agilis, a gyermekek érdekeit jól ismerõ és képviselõ partnerre talált. Segítségére a városrészben található többi intézmény is számíthat. Kívánom valamennyiünknek, hogy a jövõben is fordulhassonk hozzá."