Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Köszöntöm a honlapomon!

Kovács Tamás vagyok, Győr Megyei Jogú Város önkormányzati képviselője.
Köszönöm, hogy ellátogatott weboldalamra. Ez a honlap azzal a céllal jött létre, hogy folyamatosan tájékoztassam Önöket a városrészben folyó fejlesztésekről, tervekről, illetve továbbra is várom ötleteiket, megoldandó problémáikat, észrevételeiket. Hiszek benne, hogy csak közösen tudjuk városunkat, városrészünket szebbé, élhetőbbé tenni.

Tel: 30/9970401
Email: kovacstamas9@freemail.hu


Petz Lajos parkoló

Elkészült a kórház mellett épült, Petz Lajosról elnevezett parkolólemez, melyen összesen 359 autó fér el. A beruházást az állam a Modern Városok Program keretében több mint 2 milliárd forinttal támogatta. A fejlesztéssel a kórházba látogatók parkolásának könnyítése, illetve a szomszédos utcák tehermentesítése is cél volt.


Kórház liget

Győr tovább bővült egy kis ligettel a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház bejárata előtt. Ma adtuk át a megújult közel 800 négyzetméteres területet, ahol új járda épült, pihenőpadok, hulladékgyűjtő edények lettek kihelyezve és több fa is elültetésre került. Vigyázzunk környezetünkre!


Nádas Ernő út világítás

Ilyen volt, ilyen lett. Megdupláztuk a fényerőt a Nádas Ernő utcában. Köszönöm az Útkezelő Szervezetnek a segítséget.

Kovács Margit Iskola

Megújult a Kovács Margit iskola tornaterme, amely korszerű sportburkolatot kapott, ezzel régi vágya teljesült az intézménynek. A teljes beruházás összértéke bruttó 37 millió forint volt, amihez az önkormányzat is hozzájárult.


Szelektív hulladékgyűjtő szigetek

Húsz új típusú szelektív szigettel gazdagodott a város. Közöttük van a Cuha utca végén földbe süllyesztett szelektív gyűjtő is. A régi egy köbméteres konténerek helyett az új szigeten egy gyűjtő három köbmétert jelent hulladékfajtánként. Rendeltetés szerinti használat mellett, feltöltődése tovább tart.A többi már csak rajtunk, lakókon múlik. Vigyázzunk környezetünkre!
Virágosítás

Egyre több lépcsőház mellett szépülnek meg a “kiskertek” városrészünkben. A lakók gondoskodása (köszönet érte), az önkormányzat segítsége együtt csodákra képes. Ha szívesen csatlakozna, kérem, keressen.


Vásárcsarnok

Megnyitotta kapuit a felújított győri vásárcsarnok. A teljes rekonstrukción átesett épületben a korábbinál lényegesen jobb körülmények között, komfortos környezetben kínálják portékáikat a termelők, kereskedők és vásárolhatnak a látogatók. A nagyobb hasznos területnek, a több üzletnek köszönhetően az áruválaszték is bővült. A beruházás részeként elkészült a csarnokkal közvetlen összeköttetésben lévő pakolólemez, így az autóval érkezők is kényelmesen találnak járművüknek megállóhelyet.


Cuha úti bölcsőde

Megújult a Cuha úti bölcsőde, kívül, belül megszépült az épület. Az egymás szomszédságában található bölcsőde, óvoda és iskola is felújításon ment át az elmúlt években.
Répce út 15-23.

Folytattuk a járdafelújítást a Répce út 15-23. szakaszon és megújult a házak közötti gépjárműbeálló is.
Tihanyi úti rendelő

A Tihanyi úti orvosi rendelő mellett megújultak a padok, a várakozók és pihenni vágyók örömére.


Park 4.

Az elmúlt években folyamatosan újultak meg a városrész parkjai ( Kovacs Margit iskola előtti tér; Répce-Ikva utca közötti játszótér és futópálya), most érkeztünk el a Cuha-Répce utca által határolt területre. Járdák felújítása, régi pihenőpadok cseréje, új szemetesek kihelyezése, tereprendezés szerepelt a programban.