Bejelentkezs
Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

Köszöntöm a honlapomon!

Kovács Tamás vagyok, Gyõr Megyei Jogú Város önkormányzati képviselõje.
Köszönöm, hogy ellátogatott weboldalamra. Ez a honlap azzal a céllal jött létre, hogy folyamatosan tájékoztassam Önöket a városrészben folyó fejlesztésekrõl, tervekrõl, illetve továbbra is várom ötleteiket, megoldandó problémáikat, észrevételeiket. Hiszek benne, hogy csak közösen tudjuk városunkat, városrészünket szebbé, élhetõbbé tenni.

Tel: 30/9970401
Email: kovacstamas9@freemail.hu


Szelektív hulladékgyûjtõ szigetek

Húsz új típusú szelektív szigettel gazdagodott a város. Közöttük van a Cuha utca végén földbe süllyesztett szelektív gyûjtõ is. A régi egy köbméteres konténerek helyett az új szigeten egy gyûjtõ három köbmétert jelent hulladékfajtánként. Rendeltetés szerinti használat mellett, feltöltõdése tovább tart.A többi már csak rajtunk, lakókon múlik. Vigyázzunk környezetünkre!
Virágosítás

Egyre több lépcsõház mellett szépülnek meg a “kiskertek” városrészünkben. A lakók gondoskodása (köszönet érte), az önkormányzat segítsége együtt csodákra képes. Ha szívesen csatlakozna, kérem, keressen.


Vásárcsarnok

Megnyitotta kapuit a felújított gyõri vásárcsarnok. A teljes rekonstrukción átesett épületben a korábbinál lényegesen jobb körülmények között, komfortos környezetben kínálják portékáikat a termelõk, kereskedõk és vásárolhatnak a látogatók. A nagyobb hasznos területnek, a több üzletnek köszönhetõen az áruválaszték is bõvült. A beruházás részeként elkészült a csarnokkal közvetlen összeköttetésben lévõ pakolólemez, így az autóval érkezõk is kényelmesen találnak jármûvüknek megállóhelyet.


Cuha úti bölcsõde

Megújult a Cuha úti bölcsõde, kívül, belül megszépült az épület. Az egymás szomszédságában található bölcsõde, óvoda és iskola is felújításon ment át az elmúlt években.
Répce út 15-23.

Folytattuk a járdafelújítást a Répce út 15-23. szakaszon és megújult a házak közötti gépjármûbeálló is.
Tihanyi úti rendelõ

A Tihanyi úti orvosi rendelõ mellett megújultak a padok, a várakozók és pihenni vágyók örömére.


Park 4.

Az elmúlt években folyamatosan újultak meg a városrész parkjai ( Kovacs Margit iskola elõtti tér; Répce-Ikva utca közötti játszótér és futópálya), most érkeztünk el a Cuha-Répce utca által határolt területre. Járdák felújítása, régi pihenõpadok cseréje, új szemetesek kihelyezése, tereprendezés szerepelt a programban.Parkolólemez

Megtörtént az alapkõletétele a parkolólemeznek, mely hasznos lesz a kórházba látogatóknak és reményeink szerint a közeli utcák parkolási gondjait is enyhíteni fogja. Az eddigihez képest 180 új hellyel bõvül a kapacitás a 360 autó befogadására alkalmas parkolólemezzel a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház szomszédságában.


Kihelyezett hulladékudvar

Sikeres volt a májusi marcalvárosi kihelyezett hulladékudvar. Közel 200-an szabadultak meg a feleslegessé vált “kacatoktól”, építési törmeléktõl, elektronikai eszközöktõl, egyéb hulladéktól a szelektív gyûjtõhelyen. Köszönjük, hogy sokan figyelnek városrészünk tisztaságára!


A Kölcsey Iskola ünnepel

90 éves a Kölcsey Ferenc Iskola. Ebbõl az alkalomból a névadót ábrázoló mozaikképet adtunk át a város nevében. A képen Jámbor László igazgató Úrral, aki idén kapta meg a díszpolgári címet kiemelkedõ oktatási-nevelési tevékenysége, intézményvezetõi munkája elismeréseképp.


Egészség-Piac 2019

Idén újra sikeres rendezvényt tartottunk a Kovács Margit Iskolában. A már megszokott szûrõvizsgálatok és tanácsadások mellett elõadással, színes programmal vártuk az érdeklõdöket. Négy éve kezdeményezésemre tért vissza a rendetvény Marcalvárosba és utólag látszik, hogy jó ötlet volt, hisz évrõl évre egyre többen látogatják a rendezvényt. Jövõre folytatjuk!