Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Köszöntöm a honlapomon!

Kovács Tamás vagyok, Győr Megyei Jogú Város önkormányzati képviselője.
Köszönöm, hogy ellátogatott weboldalamra. Ez a honlap azzal a céllal jött létre, hogy folyamatosan tájékoztassam Önöket a városrészben folyó fejlesztésekről, tervekről, illetve továbbra is várom ötleteiket, megoldandó problémáikat, észrevételeiket. Hiszek benne, hogy csak közösen tudjuk városunkat, városrészünket szebbé, élhetőbbé tenni.

Tel: 30/9970401
Email: kovacstamas9@freemail.hu


Szelektív hulladékgyűjtő szigetek

Húsz új típusú szelektív szigettel gazdagodott a város. Közöttük van a Cuha utca végén földbe süllyesztett szelektív gyűjtő is. A régi egy köbméteres konténerek helyett az új szigeten egy gyűjtő három köbmétert jelent hulladékfajtánként. Rendeltetés szerinti használat mellett, feltöltődése tovább tart.A többi már csak rajtunk, lakókon múlik. Vigyázzunk környezetünkre!
Virágosítás

Egyre több lépcsőház mellett szépülnek meg a “kiskertek” városrészünkben. A lakók gondoskodása (köszönet érte), az önkormányzat segítsége együtt csodákra képes. Ha szívesen csatlakozna, kérem, keressen.


Vásárcsarnok

Megnyitotta kapuit a felújított győri vásárcsarnok. A teljes rekonstrukción átesett épületben a korábbinál lényegesen jobb körülmények között, komfortos környezetben kínálják portékáikat a termelők, kereskedők és vásárolhatnak a látogatók. A nagyobb hasznos területnek, a több üzletnek köszönhetően az áruválaszték is bővült. A beruházás részeként elkészült a csarnokkal közvetlen összeköttetésben lévő pakolólemez, így az autóval érkezők is kényelmesen találnak járművüknek megállóhelyet.


Cuha úti bölcsőde

Megújult a Cuha úti bölcsőde, kívül, belül megszépült az épület. Az egymás szomszédságában található bölcsőde, óvoda és iskola is felújításon ment át az elmúlt években.
Répce út 15-23.

Folytattuk a járdafelújítást a Répce út 15-23. szakaszon és megújult a házak közötti gépjárműbeálló is.
Tihanyi úti rendelő

A Tihanyi úti orvosi rendelő mellett megújultak a padok, a várakozók és pihenni vágyók örömére.


Park 4.

Az elmúlt években folyamatosan újultak meg a városrész parkjai ( Kovacs Margit iskola előtti tér; Répce-Ikva utca közötti játszótér és futópálya), most érkeztünk el a Cuha-Répce utca által határolt területre. Járdák felújítása, régi pihenőpadok cseréje, új szemetesek kihelyezése, tereprendezés szerepelt a programban.Parkolólemez

Megtörtént az alapkőletétele a parkolólemeznek, mely hasznos lesz a kórházba látogatóknak és reményeink szerint a közeli utcák parkolási gondjait is enyhíteni fogja. Az eddigihez képest 180 új hellyel bővül a kapacitás a 360 autó befogadására alkalmas parkolólemezzel a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház szomszédságában.


Kihelyezett hulladékudvar

Sikeres volt a májusi marcalvárosi kihelyezett hulladékudvar. Közel 200-an szabadultak meg a feleslegessé vált “kacatoktól”, építési törmeléktől, elektronikai eszközöktől, egyéb hulladéktól a szelektív gyűjtőhelyen. Köszönjük, hogy sokan figyelnek városrészünk tisztaságára!


A Kölcsey Iskola ünnepel

90 éves a Kölcsey Ferenc Iskola. Ebből az alkalomból a névadót ábrázoló mozaikképet adtunk át a város nevében. A képen Jámbor László igazgató Úrral, aki idén kapta meg a díszpolgári címet kiemelkedő oktatási-nevelési tevékenysége, intézményvezetői munkája elismeréseképp.


Egészség-Piac 2019

Idén újra sikeres rendezvényt tartottunk a Kovács Margit Iskolában. A már megszokott szűrővizsgálatok és tanácsadások mellett előadással, színes programmal vártuk az érdeklődöket. Négy éve kezdeményezésemre tért vissza a rendetvény Marcalvárosba és utólag látszik, hogy jó ötlet volt, hisz évről évre egyre többen látogatják a rendezvényt. Jövőre folytatjuk!