Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Köszöntöm a honlapomon!

Kovács Tamás vagyok, Győr Megyei Jogú Város önkormányzati képviselője.
Köszönöm, hogy ellátogatott weboldalamra. Ez a honlap azzal a céllal jött létre, hogy folyamatosan tájékoztassam Önöket a városrészben folyó fejlesztésekről, tervekről, illetve továbbra is várom ötleteiket, megoldandó problémáikat, észrevételeiket. Hiszek benne, hogy csak közösen tudjuk városunkat, városrészünket szebbé, élhetőbbé tenni.

Tel: 30/9970401
Email: kovacstamas9@freemail.hu


Magyar úti járda

A Magyar út és Március 15 utcák sarkán lépcsős vezetésű járda átépítése történt meg. Mivel a kerekesszékkel, babakocsival közlekedők a lépcsőt nem tudták használni, a járda átalakítása mellett döntöttünk. A járda egyik felében újjá építettük a lépcsőt, a másik felében pedig 5% emelkedésű rámpát építettünk, mely hozzájárul a járda teljes körű használatához.
Lajta út 15-25.

A Lajta út 15. és 21. házszámok közötti szakaszon is elkészül a felújítás. A régi aszfalt járdaburkolat hullámos és töredezett volt, időszerű volt a cseréje. A korszerűsítés során aszfalt helyett térkő burkolatot építettünk, mely esztétikusabb megjelenést ad a közterületnek. A felújítás során a járda melletti szegélyelemeket is kicseréltük, így a felület megfelelő vízelvezetését is biztosítani tudtuk.
Erzsébet ligeti játszótér
Járdafelújítás Marcalvárosban
Pihenőpadok

Idén már több mint 30 pihenőpadot helyeztünk ki a városrész parkjaiba, köztereire.Cuha 1-11./Répce 1-7. járdafelújítás

Cuha utca 1-11. előtt, a Répce u. 1-9. előtt és mögötti járdát újítuttuk meg idén nyáron, mivel a több, mint 30 éves járda több helyen egyenetlenné, a korábbi közműbontások miatt repedté váltak. Az érintett társasházak előtt új, szegélyekkel ellátott, betonalapú aszfaltjárdát építettünk mintegy 250 méter hosszon.
Közvilágítás

Elkészült a Lajta 4-10 házak alatt található árkád teljes világítása. Így a lakóknak már nem a sötétben kell hazatérniük.Répce utca 1-7.

Győr élen jár az energetikai felújítások terén, ami Marcalvárosba is jól látszik. A Répce utca 1-7. számú lakótömb felújításához a Magyar Állam és a Győri Önkormányzat több mint 44 millió forinttal járult hozzá.

Játszótér 2.

A lakók kérésére elkészült a Szent Imre 53. számú ház mögötti játszótér kerítése, a gyerekek biztonsága érdekében.Szórólap

Ahogy minden évben úgy idén is a körzetben található 4500 postaládába juttattam el szórólapomat. Ezen az elérhetőségeim mellett a 2016-ban elvégzett munkák egy része szerepel. Kérem, segítsék munkám idén is. Köszönöm.
Otthon Melege

Újabb lépcsőházak újultak meg Marcalvárosban. Az „Otthon Melege” program keretében, többek között a homlokzat hőszigetelése, nyílászárók cseréje, fűtéskorszerűsítés történt a Répce 39-41. számú házakban. Az állami támogatás és az önkormányzati támogatás összesen 27 millió forint volt.